Ukradenim "audijem" se provozao tržnim centrom: Policija objavila snimak, a evo da li je vozač uhvaćen (VIDEO)

06.02.2023

17:21

0

Autor: K. O.

Snimak je dospeo u javnost, a ljudi ne prestaju da se čude kome je to palo na pamet

Ukradenim "audijem" se provozao tržnim centrom: Policija objavila snimak, a evo da li je vozač uhvaćen (VIDEO)
Copyright Printscreen/Twitter

Svašta ljudima pada na pamet, a pravi primer toga je ovaj video koji je objavila kanadska policija. U njemu se prikazuje incident koji se dogodio pre nekoliko dana u gradu Laval.

Počinitelji, koji još nisu poznati policiji, ukrali su "audi A4" iz 2011. godine, njime prešli čak 550 km, a kada su došli do tržnog centra Vogan Mils, ušli su u njega i provozali se.

Tokom ove lude vožnje na svu sreću niko nije stradao, a počinioci su ostavili auto i pobegli.

U ovom vandalskom činu pričinjena je velika materijalna šteta, dok identitet vozača i saučesnika još nije poznat. Ono što je poznato je da ih je bilo dvoje. U tržnom centru imali su jedan cilj, a to je specijalizovana prodavnica elektronike, odakle je ukradena nepoznata količina robe.

 

 

Vlasnica "audija" otkrila je kako joj je auto otuđen nekoliko dana pre, nakon što ga je oglasila putem Facebook marketplace-a. Neimenovani “kupac” ukrao je "audi" pošto je otišao na test vožnju.

Komentari nisu prestajali da se nižu, pa je neko ovaj incident nazvao "grand theft auto", drugi su kačili gifove sa braćom Bluz, treći su komentarisali kako su samo hteli da pokažu da je tržni centar ranjiv i nedovoljno obezbeđen, dok je neko upozorio da će biti i kopiranja ovog incidenta.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike