Najveća Rolls Royce flota se nalazi u njihovom vlasništvu

06.10.2020

09:50 >> 10:26

0

Nikada ih ne biste očekivali na ovoj listi

Najveća Rolls Royce flota se nalazi u njihovom vlasništvu
Copyright Printscreen

Oni su simbol moći i bogatstva i kada u vlasništvu imate automobil marke Rolls Royce, to se smatra svojevrsnim statusnim obeležjem. Iako je za očekivati da se kraljei, oligarsi, tajkuni i ostali moćnici rado hvale svojim voznim parkom, od njih to ne biste očekivali.

Ipak, jedno porodično pogrebno preduzeće poseduje najveću Rolls Royce flotu na svetu.

Kompanija po imenu A. W. Lymn daje sve od sebe kako bi porodicama preminulih dali priliku da svoje voljene isprate na finalno putovanje, na najbolji mogući način. Oni poseduju najveću pogrebnu Rolls Royce flotu, koja uključuje modele kao što su Rolls Royce Phantom VI i Phantom VII, zajedno sa klasičnim modelima, kao što je Rolls Royce 25/30 Limuzina.

Inače, ovo je pogrebno preduzeće za dugom tradicijom jer postoji od 1907. godine. Kako bi se izdvojili od ostalih, oni su svojim pogrebnim vozilima podarili uglađenu srebrnu liveriju umesto standardne crne. Svaka Rolls Royce pogrebna kola su prilagođena u Italiji od strane Biemme Special Cars radionice. Pre nego što se vrate u Ujedinjeno Kraljevstvo, pogrebna kola se šalju u Nemačku zbog težinskog testiranja.

-S obzirom na to da svako naše vozilo mora proći kroz opsežne testove, možemo slobodno reći da su ona skupocena. Ipak, sva naša vozila odgovaraju pravilima i zakonskim regulacijama, pa se mogu koristiti širom sveta – rekao je upravni direktor A. W. Lymn, Metju Limn Rouz.

Pored pogrebnih vozila, ova kompanija nudi Rolls Royce vozila kao prevoz članova porodice. U svojoj floti, oni imaju i Bentley i Mercedes-Benz automobile, kao i kočiju koju vuku konji, Land Rover Defender i londonski taksi. Sve ne bi li poslednji ispraćaj voljenih bio na nivou.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: luxlife.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike