Da li na volanu držite jednu ili obe ruke dok vozite? Evo šta to govori o vama

24.07.2022

07:51

0

Autor: D. R.

Obratite pažnju kada sledeći put sednete u auto

Da li na volanu držite jednu ili obe ruke dok vozite? Evo šta to govori o vama
Ilustracija - Copyright Profimedia

Svaki vozač ima neke svoje navike u automobilu - od toga kako namešta sedište, do odabira muzike i držanja volana. Sve ovo povezano je sa karakterom i ličnošću, a najviše položaj ruku. Držite li vi volan jednom ili sa obe ruke?

Ako je odgovor samo jednom, dok je druga na menjaču to znači da ste vrlo jednostavni. Okruženi ste bliskim ljudima i radije imate mali broj njih oko sebe nego gomilu. Ljudi vas poštuju, a najviše kod vas vole to što niste skloni dramatizovanju.

Ako držite obe ruke na sredini volana vi ste osoba koja ne voli sukobe. Ponekad podignete glas, ali to je samo onda kada ste već jako iznervirani. Samo želite mir i dobre odnose sa drugima.

One osobe koje grčevito drže volan na gornjoj strani i to sa obe ruke, voze onako kako su naučili u auto-školi i strogo se drže propisa. Perfekcionista ste i mnogi bi želeli da su poput vas.

Samo jedna ruka vam je na volanu i opuštena je? Skloni ste avanturama i volite adrenalin. Takav način života baš i ne raduje vašu okolinu jer često brinu za vas.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike