Polovan "mercedes" platio gotovo 60.000 evra: “Ovako ne škripi ni stari bakin kredenac” (VIDEO)

15.07.2022

09:18

0

Autor: D. R.

Snimak je pokrenuo lavinu komentara

Polovan "mercedes" platio gotovo 60.000 evra: “Ovako ne škripi ni stari bakin kredenac” (VIDEO)
Muškarac vozi - Copyright Pixabay

Retko kome nije velika investicija kupovina automobila i upravo zbog toga želite da budete sigurni da kupujete solidan proizvod. Pogotovo ako kupujete auto u čiji kvalitet uglavnom i ne sumnjate.

Mercedesovi automobili nekada su bili poznati po svojoj pouzdanosti, vrlo dobroj izradi i udobnosti. Nažalost, traženje ušteda učinilo je sve manje pouzdanim.

Autor priloženog videa potrošio je gotovo 60.000 evra na "mercedes" C-klase iz 2020. godine. Ovo je model prethodne generacije W205, koji je uživao prilično veliku popularnost.

Na internetu je objavio video koji pokazuje kvalitet enterijera.

Plastika pod pritiskom stvara užasnu buku, a o vizuelnom stanju elemenata finiširanih u “klavir crnoj” da i ne govorimo.

Nažalost, sve je teže pronaći novi automobil koji je stvarno dobro napravljen. Finansije često odlučuju i ono što iz daleka izgleda vrlo lepo i kvalitetno, nije uvek tako kad se malo bliže pogleda.

Video je različito komentarisan, od toga da su neki od njih oduvek znali kako su Mercedesovi automobili lošeg kvaliteta, preko onih koji kažu da se to dešava jer je motor dizel, do onih koji tvrde da nema šanse da je u pitanju auto ove prestižne kompanije.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: automobili.ba

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike