Rimejk automobila iz "Povratka u budućnost"

09.04.2022

13:49

0

Legendarni DeLorean najavio premijeru i objavio tizer za novi luksuzni model

Rimejk automobila iz "Povratka u budućnost"
povratak u budućnost2022 - Copyright Printscreen/YouTube, PT

DeLorean Motor Company će se ove godine vratiti na automobilsku scenu. Za avgust su zakazali predstavljanje prvog koncepta svog električnog automobila.

DeLorean, ikona osamdesetih, koji je postao legenda kroz seriju filmova "Povratak u budućnost", planira da se vratiti u život novim, potpuno električnim automobilom. Najava o novom projektu pojavila se u februaru, a informaciju je tada pratila fotografija na kojoj se vidi silueta budućeg vozila, sa prepoznatljivim vratima u "gullwing" stilu.

Ove nedelje je objavljen novi "tizer", sada u vidu dobro osvetljene fotografije zadnjeg dela vozila, koju prati najava da će novi DeLorean biti moderan, atraktivan i dinamičan sportski električni automobil.

Kompanija je saopštila i kada će vozilo prvi put biti prikazano javnosti. Premijera će se održati 18. avgusta u Kaliforniji, tokom tradicionalne izložbe automobila Monterey Car Week.

Tada će biti otkriveno i zvanično ime oživljenog klasika. Spekuliše se da bi automobil mogao da nosi komercijalnu oznaku DeLorean EVolved.

Pretpostavlja se da će novi DeLorean podsećati na model iz 80-ih, sa modernim LED svetlima, ali i zaobljenijom karoserijom u poređenju sa kultnim DMC-12.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/b92

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike