„Ares S1 Project Spyder“ – ručno rađeni lepotan od pola miliona evra

07.11.2020

17:15 >> 14:32

0

Autor: Z. A.

Od 0 do 100 km/h ubrzava za samo 2,7 sekundi

„Ares S1 Project Spyder“ – ručno rađeni lepotan od pola miliona evra
Copyright Ares Design

Italijanski brend „Ares Design“ ponovo je u centru pažnje… a upravo je lansirao „S1 Project Spyder“ u svoj svojoj slavi. Samo jedan pogled na ovo remek-delo sa četiri točka odaće vam fantastične kul vibracije, koje bi trebalo da vas asociraju na pravo zadovoljstvo sportske vožnje.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI I: Pripazite: Jesenje lišće može da ošteti vaš automobil!

„Ares S1 Project Spyder“ inspirisan je svetom moto-sporta i trkačkim automobilima prošlosti, sa zvaničnim renderinzima koji, nažalost, ne mogu da nam prenesu zvuk i celokupno iskustvo vozila baziranog na „Chevrolet Corvette C8“. Zvaničnici brenda najavili su će „S1 Project Spyder“ biti edicija ograničenog izdanja, te da će samo šačica srećnika – njih 24 – imati prilike da ga provozaju. Ukoliko želite da se nađete u toj odabranoj grupi, već sada možete poručiti svoj model, pod uslovom da imate pola miliona evra viška.

Neki će u najavi odustati od kupovine ovog modela, jer on dolazi bez krova i tradicionalne šoferšajbne. Ipak, „Spyder“ vas može impresionirati brojnim svojim opcijama, poput deflektora za vetar koji uspevaju da premoste strujenje prema usisnicima, a daleko od putnika i vozača. To će vam omogućiti da uživate u udobnoj i možda čak tihoj vožnji, iako su tradicionalni elementi koji to obećavaju ovoga puta izostali.

Ares Design

Kada već govorimo o komforu i udobnosti, ukoliko se ikada provozate u „Spyderu“, imaćete priliku da iskusite ručno izrađeni kokpit sa „Nappa“ i „Alcantara“ detaljima. Vlasnici „Corvette“ modela će se svakako složiti da „Spyder“ nudi isti nivo luksuza, kao i slavni američki automobil.

ČITAJTE I: Imamo sjajan trik kako da se rešite zamagljenog vetrobranskog stakla (VIDEO)

Snaga i moć su u centru pažnje ovog modela, a njega pokreće „Stingray V8“ pogonski sklop sa unutrašnjim sagorevanjem, sa ručno izrađenom izduvnom granom. On nudi 700 konjskih snaga i osmostepenu automatsku transmisiju sa dualnim kvačilom, koja sve ponije šalje prema zadnjoj osovini.

Ares Design

Možemo slobodno reći da „Ares Spyder“ od 0 do 100 kilometara na čas ubrzava za samo 2,7 sekundi. Ko voli, nek izvoli.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Luxlife.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike