Donald Tramp prodaje svoj luksuzni helikopter, najskuplji na svetu

13.11.2020

18:30 >> 08:07

0

Autor: Z. A.

Uskoro bivši predsednik SAD polako se pakuje

Donald Tramp prodaje svoj luksuzni helikopter, najskuplji na svetu
Copyright CNBS

Donald Tramp je po svemu sudeći ostao bez titule predsednika Sjedinjenih Američkih Država i dok se polako pakuje kako bi napustio Belu kuću, nekoliko stvari će morati da ostavi iza sebe…

MOŽDA ĆE VAS ZANIAMTI I: Kad u Moldaviji vozač bude uhvaćen sa alkoholom u krvi, za nauk mora da radi jedan morbidan posao

Jedna od tih stvari je njegov ikonični helikopter „Sikorsky S-76B“, a Tramp ih zapravo ima tri. Predsednik Donald Tramp je već godinama redovni korisnik privatnih aviona i helikoptera, a sada je jedan od njegovih omiljenih modela, prethodno pomenuti „Sikorsky“, na prodaju za 2.800.000 dolara.

CNBS

Predsednik je helikopter koristio nekoliko puta, pa on jednostavno odiše njegovim luksuznim stilom, sa kožnim sedištima, zlatnim detaljima i akcentima od afričkog mahagonija. U enterijeru helikoptera nalazi se kabina sa šest mesta za sedenje, sa panelima i sistemom za zvučnu izolaciju. Tu su i fioke za led i osveženja, stalci sa magazinima i predivni podovi obloženi tepisima.

CNBS

ČITAJTE I: Raskoš i bezbednost: Šta su sve imale i koliko su koštale limuzine američkih predsednika

Moderni helikopter se već pojavio i na televiziji, u okviru CNBS emisije „Secret Lives of the Super Rich“. Kako saznajemo, helikopter ima oko 6.259 sati leta.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Luxlife.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike