Usporen saobraćaj na obilaznici oko Beograda

05.03.2021

07:39

0

Putevi upozoravaju da postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura i mostovima

Usporen saobraćaj na obilaznici oko Beograda
Copyright Printscreen/ Instagram/ Moj Beograd

“Putevi Srbije” saopštili su jutros da se na obilaznici oko Beograda, od tunela “Straževica“ ka Bubanj Potoku, saobraćaj odvija usporeno.

Na auto-putu E-763, Ub – Obrenovac, u oba smera do sutra se od 8.00 do 16 časova radovi odvijaju u pokretu na ispiranju kišne kanalizacije u preticajnoj saobraćajnoj traci.

Na istom auto-putu, u smeru Preljina-Takovo, danas se od 8.00 do 16 časova odvijaju radovi u pokretu na pranju mostovske kanalizacije, pa se za saobraćaj naizmenično zatvaraju vozna i zaustavna saobraćajna traka ili preticajna saobraćajna traka.

Pročitajte još

Na auto-putu E-75, petlja Novi Sad jug – petlja Novi Sad sever, u smeru Beograd – Novi Sad, do 11. marta od 7.00 do 17 časova odvijaju se radovi na mašinskom uklanjanju zemlje sa bankine u voznoj i zaustavnoj saobraćajnoj traci, pa se saobraćaj odvija preticajnom saobraćajnom trakom.

“Putevi” upozoravaju da postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura i mostovima.

Na naplatnim stanicama na auto-putevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike