Dečak i devojčica iz Užica su mali carevi i ništa im nije teško! Tokom radova u ulici, zasukali rukave i priključili se majstorima (FOTO)

31.08.2022

15:03

0

Autor: S.Č.

Radovi se odvijaju u Ulici Kralja Dragutina

Dečak i devojčica iz Užica su mali carevi i ništa im nije teško! Tokom radova u ulici, zasukali rukave i priključili se majstorima (FOTO)
301885307_5522593254499743_3541490810555630604_n - Copyright Foto: Facebook Printscreen/Užice oglasna tabla

Dečak i devojčica poneli su titulu najvrednije dece u Užicu, kada su tokom radova na izradi gasovoda u ovom gradu "izašli" na teren i pomogli radnicima. 

Kako je na Fejsbuk stranici "Užice - oglasna tabla", objavljeno mališani su "zasukali rukave", uzeli male lopate u ruke i skupljali ostatak zemlje, barabar sa majstorima. 

Radovi se odvijaju u Ulici Kralja Dragutina. 

Mnogi korisnici Fejsbuka oduševili su se kada su videli ove dve vrednice, kako neumorno pomažu, ne želeći da napuste bagere i prašinu. 

U jednom trenutku, zabeležena je ispomoć i na mašini kojom je upravljao iskusni radnik, a mali dečak mu je asistirao, sedeći u njegovom krilu. Vezan pojasom, pomno je pratio rad mašine. 

Na fotografijama se vidi kako su i radnici oduševljeni ovim gestom, nasmejani sarađuju sa najmlađima u Užicu. 

- Ponosni smo na naš podmladak iz ulice koji je radnicima priskočio u pomoć u izradi gasovoda. Takođe želimo da pohvalimo ove vredne ljude - navodi se na Fejsbuk stranici Užice - oglasna tabla. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike