Načelniku policijske stanice u Rumi lopovi ukrali tablice sa službenog vozila!?

03.06.2022

12:17

0

Načelnik koji treba da sprečava krađe i brine o građanima nije sposoban da sačuva tablice na svom vozilu ispred zgrade SUP

Načelniku policijske stanice u Rumi lopovi ukrali tablice sa službenog vozila!?
Ilustracija - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Dugo godina sam novinar, ali kada sam dobio informaciju da je načelniku rumske policijske stanice neko ukrao tablice sa službenog vozila, i to ispred zgrade SUP-a, na službenom parkingu, mislio sam da se neko sa mnom šali, ali eto, izgleda da je i to moguće. 

Da su se lopovi odomaćili, govori podatak da se ovaj događaj stvarno desio u noći između utorka i srede i da načelnik rumske policije, koji treba da sprečava krađe i brine o građanima, nije sposoban da tablice na svom vozilu ispred zgrade SUP-a. 

Tablice su nestale sa službenog vozila "škoda karok", registarskih oznaka P 047 216. 

Imajući u vidu da su lopovi bili toliko spretni i da su policiji ispred nosa ukrali tablice, čisto sumnjamo da će one biti pronađane. Zato se mole svi građani dobre volje koji nešto znaju o ovom slučaju da pomognu i slobodno se obrate redakciji Sremskih vesti

Ostaje da se nadamo da u nekom narednom periodu lopovi neće našem načelniku ukrasti auto ili opljačkati zgradu u kojoj radi.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike