U krađu “juga” krenuo na traktoru, poveo i ženu: Onda je uradio nešto zbog čega su svi ostali u neverici (FOTO)

12.07.2021

14:56

0

Autor: J. V.

Izvor: RINA

Nesvakidašnja krađa kod Čačka, u mestu Donja Trepča

RINAČačak, krađa

Nesvakidašnja krađa dogodila se kod Čačka kada je meštanin Donje Trepče, tokom seoske manifestacije ukrao automobil “jugo”, zakačio ga za svoj traktor i tako vukao lokalnim putevima.

U najvećoj muci svakako je vlasnik vremešnog automobila, Milutin Božović, iz sela Prislonica, jer njegov “jugo” nakon bahatosti pojedinca može samo u staro gvožđe.

– Sedeli smo na proslavi i kad smo hteli da krenemo kući videli smo da nema auta. Pozvali smo policiju koja nam je odmah rekla da su upoznati sa slučajem, pošto su meštani Donje Trepče prijavili da njihov komšija na traktoru vuče juga. Ostao sam bez teksta. U svojih 58 godina se nisam susreo sa takvom bahatošću. Kad nisu mogli da ga otključaju i pokrenu, da zakače automobil na traktor i tako ga vozaju, zaista nemam reči – rekao je Milutin za RINU.

Milutin Božović, RINA

Milutin u velikom problemu – “jugo je moj mercedes”

Popravka gotovo i da nije moguća, jer bi ona koštala skuplje nego možda i ceo automobil. Od kada se desio ovaj nemili događaj, Milutin se dovija na razne načine kako bi stigao na svoje radno mesto koje je oko desetak kilometara udaljeno od njegove kuće.

RINA

– Povredilo me je i to što morao sam da izvlačim auto iz potoka, još mi kažu u smislu kao da ti “jugo” nešto vredno. Ja sam ga zaradio poštenim radom, da imam pare za luksuzni automobil ja bih ga i kupio. Ovako je “jugo” moj “mercedes” – kaže Milutin.

RINA

Krađa automobila nije retkost, ali ipak se ne dešava često da se ukradeno vozilo nakači na traktor i tako vuče po seoskom putu. Vinovnik ovog nemilog događaja je tom prilikom razvalio kapije u nekoliko domaćinstava i na kraju pokušao da uradenog “juga” ostavi u dvorištu Simovića.

Pročitajte još:

– Nije nam jasno šta je time hteo da postigne. Čuli smo neku buku i vidimo kako on i njegova žena pokušavaju da otvore našu kapiju i uteraju automobil. Tada su skroz polomili ogradu, ja sam izašao sa sinovima napolje i sprečio da tu parkiraju i potom pozvao policiju. Oni su nastavili posle još da ga vuku i na kraju su ga ostavili u šumskom potoku i otišli. Čuo sam da je bio uhapšen, ali i da je pušten. Ovo čak nije ni njegov prvi incident, pravio je probleme i ranije – rekao je Milun Simović.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti