Meštanima Vrela ispunila se želja koju su čekali godinama unazad: Zajedničkim snagama izgrađeno novo sportsko igralište za decu

09.05.2021

12:43

0

Projakt je koštao oko tri miliona dinara

RINA

Zahvaljujući programu “Udružimo se”, inicijativi i angažovanju meštana, a sredstvima koja su opredeljena iz budžeta Grada Užica, u naselju Vrela posle nekoliko decenija izgrađeno je novo sportsko igralište za fudbal i košarku, ali i prostor za okupljanje dece i mladih, ono je na šta su meštani Vrela čekali godinama unazad.

Želja im se ostvarila, pa su kako ističu veoma zadovoljni i zahvalni Mesnoj zajednici i Gradu na realizaciji ovog projekta.

Po rečima direktora JP “Užice razvoj” Nikole Maksimovića izgradnja igrališta dimenzija 39 puta 20 metara koštalo je oko tri miliona dinara.

– Urađeni su svi građevinski radovi i igralište je asfaltirano, postavljena je nova ograda visine oko 3,5 metra, a ovih dana radiće se i iscrtavanje. U narednih mesec dana biće urađen i deo tribina čime bi se komletno zaokružila priča. Naravno, biće postavljena i rasveta – dodaje Maksimović.

Pročitajte još:

Vladimir Sinđelić, član Gradskog veća za mesne zajednice ističe da se uporedo sa ovim završni radovi odvijaju na još dva igrališta u gradu. Jedno je u Ulici Nikole Tesle, a drugo u Gorjanima.

– Naša ideja je da svaki deo grada ima svoje igralište, a pored velikog broja dečijih u planu je i što veći broj sportskih igrališta. Kroz projekat “Udružimo se” u protekle dve godine urađeno je sedam igrališta, a uskoro se očekuje i ovogodišnji konkurs, pa pozivam građane da se jave i svojim idejama daju predloge za izgradnju novih ili uređenje postojećih terena – zaključuje Sinđelić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Povezane vesti