Želi nastavak pobedničkog niza: Stanojević pričao i o pojačanjima, poslate ponude na više mesta

31.07.2021

14:52 >> 14:54

0

Posle dva kola crno-beli imaju šest bodova i gol razliku 6:0

Želi nastavak pobedničkog niza: Stanojević pričao i o pojačanjima, poslate ponude na više mesta
Copyright Aleksandar Stanojević, MN Press

Partizan je u četvrtak obezbedio plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija, a sada ga očekuju obaveze u Superligi Srbije.

Posle dve utakmice ekipa Aleksandra Stanojevića ima maksimalan učinak i gol razliku od 6:0. Crno-beli su savladali Vojvodinu i Proleter, a u nedelju ih očekuje duel sa Voždovcem.

“Zmajevi” Predraga Rogana imaju polovičan učinak.

– Igraju takmičarski, egal je bio sa Čukaričkim, a pre sedam dana dobio je meč. Znamo da igra u formaciji 3-4-3. Njegovi igrači imaju dobar šut sa distance, pokušavaju, protiv nas je Nemanja Milojević često pucao, moramo da blokiramo jer se pojavljuju iz drugog plana.

Na sve smo spremni, ali ne možete baš sve da predvidite. Ivan Milosavljević je u dobroj formi, sve poštujemo. Bavimo se njima sedam dana. Moramo da nastavimo niz, uđemo maksimalno fokusirani i u ovom trenutku ćemo da izađemo u najjačem sastavu – kazao je Stanojević koji neće moći da računa na povređenje Aleksandra Miljkovića i Ivana Obradovića.

pročitajte još:

– Desno će šansu dobiti Živković, na pripremama je istekao kandidaturu da bude ravnopravan konkurent Miljkoviću. Igraće i Ostojić, iako se štoperi najmanje troše. Kao jedan od lidera tima, braniće Stevanović, što je dogovoreno još pre gostovanja u Slovačkoj. Popović je budući A reprezentativac, ali želim sve igrače da imam u fokusu.

Bilo je priče i o potencijalnom pojačanju. To je Kvinsi Menig, krilo Tventea, ali ne samo on…

– Poslali smo ponude na dva različita mesta i nije samo Menig. Imamo interesovanja i radimo na tome. Tražimo profile igrača sposobnih da pokriju oba krila i mesto u centrali napada. Videćemo da li se realizovati. Ne možemo da zavisimo samo od jednog fudbalera.

Govorim odavno da nam je potreban napadač koji može da igra po boku. Svaka utakmica je eliminaciona. Bitno mi je da imamo što više rešenja. I taj drugi igrač je iz Zapadne Evrope. To su ti profili. Nije ništa blizu, a ni daleko. Voleo bih da angažujemo jednog, ali nismo opterećeni nijednog trenutka. Ako dođe super, ako ne… Sa Rikardom Gomešom smo se zatvorili po pozicijama, a valjalo bi nam još.

pročitajte još:

Naredni rival u kvalifikacijama za Ligu konferencija je Soči, a u ponedeljak će biti poznato i ime mogućeg rivala u plej-ofu.

– Dobili smo ekipu koja je iznad nekih velikana ruskog fudbala. Cenimo i nas, a može da se desi da su ove ekipe lošije. Ispratili smo ih, bavili se njima, igraju sa tri pozadi, specifični su… Ima i jačih parova od Trabzon – Molde. Tu su Turci, Austrijanci… Neću da pričam o žrebu. Jedina sreća u koju verujem kad je fudbal u pitanju je žreb – objasnio je Stanojević i pozvao navijače da dođu na stadion u Humskoj.

– Navijači mnogo znače i voleo bih da nas podrže. Vidite da je korona, možda za 20 dana neće biti u situaciji da gledaju voljeni klub. Znam da je vreme godišnjih odmora i da je termin u nedelju u 21 sat, ali ih pozivam da nas bodre – zaključio je Stanojević.

Utakmica je zakazana za sutra, od 21 čas (TV Arena sport), a glavni sudija biće Milan Mitić.

pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike