Zadar dočekuje oslabljeni Partizan: Bursać pod znakom pitanja

26.02.2021

12:38 >> 12:40

0

Autor: M. R.

Utakmica 19. kola ABA lige igra se u subotu od 17.00

Zadar dočekuje oslabljeni Partizan: Bursać pod znakom pitanja
Copyright MN Press

Košarkaši Zadra u subotu od 17.00 dočekuju ekipi Partizana. Prvi susret ova dva tima završen je pobedom crno-belih – 78:63, ali je prelomljen tek u poslednjih nekoliko minuta serijom crno-belih 12:2. Poznato je da trener Saša Filipovski ima problema zbog povređenih igrača, a i njegov kolega na klupi rivala Veljko Mršić nije bez glavobolje.

Pročitajte još

Posle dve nedelje pauze vraćamo se utakmicama. Teško je prognozirati u kakvom smo stanju, Karter i Džastis su odradili prvi trening u četvrtak, dok je Onuaku zbog problema sa kovidom-19 takođe kasnio, ali je sleteo u četvrtak uveče – rekao je Mršić. – Imaćemo jedan trening pre meča sa Partizanom s kompletnom ekipom. Bursać ima problema sa povredom, pitanje je da li će moći da igra. Nepoznanica je kako ćemo da izgledamo, ali sigurno da ćemo dati sve od sebe i odigrati dobru utakmicu i pokušati da nastavimo pozitivnu seriju. Partizan ima dobru ekipu, koja ove sezone ima mnogo problema, navodno imaju mnogo povređenih igrača, videćemo u kakvom će sastavu da dođu. Gledaćemo zanimljivu utakmicu.

Mladi košarkaš Zadra Jan Palokaj je kratko izneo očekivanja pred sutrašnji okršaj.

– Dočekujemo Partizan u dobrom raspoloženju posle osvajanja Kupa. Želimo da pokažemo svima da nas to nije zadovoljilo, nego da mi želimo da guramo dalje do kraja sezone, uz što više pobeda i pozitivnih rezultata – završio je Palokaj.

Zadar ima skor 5-9, dok je Partizan do sada ostvario sedam pobeda i deset poraza u ABA ligi.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike