Više nema mesta nagađanjima: Obećanje dato mami je za Habiba svetinja

19.03.2021

08:30 >> 08:58

0

Autor: D. B.

Velika zvezda borilačkog sporta je istrajala u odluci

Više nema mesta nagađanjima: Obećanje dato mami je za Habiba svetinja
Copyright Profimedia

Svi oni koji su priželjkivali da čuju vest da je odlazak u penziju Habiba Nurmagomedova bio sam trik kojim se privlači pažnja medija – nisu bili u pravu.

Habib je i zvanično vratio svoju titulu UFC šampiona najpoznatijoj organizaciji u svetu borilačkih sportova, pa će duel između Majkla Čendlera i Čarlsa Oliveire, zakazan za 15. maj, biti borba koja će odlučivati o novom vladaru.

Sjajni borac iz Dagestana je potvrdio da se video s prvim čovekom UFC-a Dejnom Vajtom na večeri i da mu je predao šampionski pojas.

– Imao sam lepu večeru sa dobrim ljudima. Dejna Vajt, brate, hvala na svemu i na šansi da se dokažem. Promenili ste mi život. Nikada neću zaboraviti način na koji si se odnosio prema meni, mom ocu i mojim sinovima. Imali smo razgovor kakav dva muškarca i treba da imaju. Hvala svim mojim ljudima u timu, hvala svim mojim sparing partnerima i, naravno, svim navijačima. Nadam se da ćete moći da prihvatite moju odluku – objasnio je veliki šampion.

Habib završava svoju karijeru sa 29 pobeda u 29 borbi.

Pročitajte još

– Bilo je sjajno gledati te kako radiš. Hvala na svemu i uživaj u onome što će uslediti – izjavio je Vajt.

Nurmagomedov je otkrio da je u penziju otišao zbog obećanja koje je dao majci da se neće boriti posle smrti oca, koji mu je bio i trener, a koji je izgubio životnu borbu s posledicama zaraze koronavirusom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike