Kakva vest za Novaka! Može da igra i na Vimbldonu!

24.01.2022

18:25

0

Autor: 24sedam

Nedavno je proteran iz Australije

Kakva vest za Novaka! Može da igra i na Vimbldonu!
Đoković šampion Vimbldona - Copyright Profimedia

Odlične vesti stižu iz Velike Britanije za Novaka Đokovića. Po svemu sudeći naš teniser može da igra na Vimbldonu, iako ne bude vakcinisan. Tamošnje vlasti su ublažile do sada prilično stroga pravila o ulasku u zemlju.

- Ukinućemo sva testiranja na koronu potpuno vakcinisanim pojedincima koji stižu u Englesku od 11. februara pa nadalje.

Za one koji budu dolazili u Englesku, a nisu vakcinisani, moraće da odrade PCR test pre polaska kod nas i dva dana nakon dolaska. Svi putnici će i dalje morati da popune neophodne formulare - saopšteno je iz Britanske Vlade.

Podsetimo, najboljem svetskom teniseru nije dozvoljeno da brani titulu na Australijan openu, a naknadno je i proteran iz Australije. U međuvremenu su se oglasile i vlasti Francuske. Na osnovu njihovih stavova jasno je i da neće postojati prepreka za učešće na grend slemu u Parizu.

Ostaje da se vidi kakav će biti stav vlasti u Sjedinjenim Američkim Državama, pošto je US open poslednji grend slem turnir u sezoni.

Od ukupnih 20 trofeja na grend slemovima, čak šest je osvojio u Londonu, između ostalih i onaj prošle godine. Pobedio je tada Italijana Matea Beretinija.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike