Veliki plan trenera iz Hrvatske: Kupićemo Srbina za osam miliona i prodati ga za "džak" para

14.01.2021

11:22

0

Autor: D. B.

Verona ima velike planove sa Ivanom Ilićem

Veliki plan trenera iz Hrvatske: Kupićemo Srbina za osam miliona i prodati ga za "džak" para
Copyright Profimedia/Paola Garbuio/LaPresse

Pred Ivanom Ilić je najvažnijih mesec dana u karijeri. Mladi fudbaler Mančester sitija, koji je pozajmljen Veroni do kraja sezone, upravo toliko će imati vremena da ubedi čelnike italijanskog kluba da bi trebali da ga na kraju takmičarske godine otkupe od engleskog velikana.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde je pod ugovorom sa “građanima” do juna 2022. godine, ali postoji šansa da se Verona ubedi sa čelnim ljudima Sitija da ga otkupe. Iliću na ruku ide povreda Migela Velosa koji će duži period biti van terena, ali će morati da pruži odlične partije kako bi Verona imala razlog da spremi 8.000.000 evra za mladog vezistu.

Pročitajte još

Cifra se čini prevelikom za klub platežne sposobnosti Verone, ali trener Jurić, koji ima veliko poverenje u Ilića pokušava da uveri upravu da će se rizik isplatiti. Na ruku mu ide i to što se govorka da se Ilićevo prezime nalazi u beležnicima skauta timova kao što su Milan ili Porto, pa nije nemoguće da bi Verona mogla da u slučaju da kupi Ilića relativno brzo mogli da vrate ulaganje i čak i dosta zarade.

Ilić je ove sezone odigrao 13 mečeva za Veronu. Za 427 minuta na terenu može da se pohvali jednim postignutim golom. Osim za Veronu, Ilić je igrao kao pozajmljeni igrač i za holandsku NAC Bredu. Ilić je standardni član mlade reprezentacije Srbije

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike