Vanja na ponovo na golu: Godinu dana čekanja na novu šansu (video)

28.10.2020

20:51 >> 20:58

0

Mlađi brat Sergeja Milinković-Savića konačno stao među stative Torinovog gola

Vanja na ponovo na golu: Godinu dana čekanja na novu šansu (video)
Copyright MN Press

Vanja Milinković-Savić je opet među stativama. Posle skoro dve godine čekanja da zaigra u jednom zvaničnom meču, mladi čuvar mreže iz Novog Sada stao je na gol Torina u meču Kupa Italije protiv Lećea i doprineo pobedi rezultatom 3:1 posle 120 minuta igre.

Trener Torina Marko Đampaolo iskoristio je priliku da protiv člana Serije B isproba igrače koji su u prvenstvu imalu malu ili su bili bez ozbiljne minutaže, pa su tako od prvog minuta na terenu bili pojačanje iz zagrebačkog Dinama Amer Gojak, Vanja Milinković_savić i njegov nekadašnji saigrač iz selekcije U19 Srbije srpski Brazilac Lijanko Vojinović. Upravo Vojinović je bio zaslužan što se regularnih 90 minuta završilo 1:1, budući da je njegov gol anulirao vođstvo Lećea iz 22. minuta preko Poljaka Stepinskog i odveo meč u produžetke.

Meč je odlučen u drugom produžetku golovima u 109. iz penala i 112. minutu.

Milinković-Savić je poslednji put branio kao član Standarda 24. oktorba 2019. godine u Frankfurtu protiv Ajntrahta u Ligi Evrope (2:1). Posle te utakmice branio je još dve utakmice za Belgijance i kasnije nije više dobijao šansu da nastupa. Od letos se ponovo stavio na raspoalaganje Torinu u koji je došao 2018. godine iz poljske Lehije Gdanjsk.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike