UEFA šalje Srbe na noge Murinju

22.08.2021

05:29 >> 05:35

0

Autor: Adam Štulić

Srđan Jovanović sudi u revanšu plej-ofa Lige konferencija

UEFA šalje Srbe na noge Murinju
Copyright Srđan Jovanović MN Press

UEFA ima puno poverenje u najboljeg srpskog sudiju Srđana Jovanovića. Posle duela moskovskog Spartaka i Benfike u kvalifikacijama za Ligu šampiona, te meča između Šahtjor Karagandija i Makabija iz Tel Aviva u kvalifikacijama za Ligu konferencija, evropska kuća fudbala delegirala je srpski tim ponovo za svoje novoformirano takmičenje.

Ovoga puta Jovanović će, sa svojim pomoćnicima Urošem Stojkovićem i Milanom Mihajlovićem, deliti pravdu u revanš meču Rome i Trabzona, koji će u Rimu morati da juri minus iz prvog meča (2:1).

Četvrti sudija na ovom duelu biće Novak Simović.

Pročitajte još

Srđan Jovanović se odlično kotira u Nionu. Sudijska komisija UEFA veoma ceni jednog od najboljih mladih sudija koji nosi njen znak, a široj javnosti je „zapao za oko“ prošle sezone, kada je na otvaranju Lige šampiona bez greške odsudio meč madridskog Reala i Šahtjora, koji je na kraju odneo tri boda iz španske prestonice zahvaljujući tome što je Jovanović, posle asistencije iz VAR sobe i pregledanog snimka, potpuno opravdano poništio izjednačujući gol Reala zbog ofsajda u samom finišu meča.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike