Real već 10 dana radi na zameni za Benzemu! Haverc je bio samo dimna zavesa, Englez predstavlja hitan potpis za Florentina!

06.06.2023

18:14

0

Autor: A. Š.

Marka piše da su Madriđani dobili zeleno svetlo od sjajnog napadača za transfer i sada se radi na dogovoru oko obeštećenja sa njegovim klubom

Real već 10 dana radi na zameni za Benzemu! Haverc je bio samo dimna zavesa, Englez predstavlja hitan potpis za Florentina!
Markus Rašford i Hari Kejn - Copyright Profimedia

Izgleda da odlazak Karima Benzeme iz Reala nije baš tako iznenada došao, kako to pokušavaju da predstave francuski napadač i čelnici „kraljevskog kluba“ u javnosti poslednjih dana. To najbolje može da se vidi po informacijama koje je plasirala španska „Marka“, koja tvrdi da Madriđani već 10 dana intenzivno rade na angažovanju napadača iz Premijer lige, a nije Kai Haverc.

Moglo bi da se kaže kako je fudbaler Čelsija „iskorišćen“ kao dimna zavesa, iza koje Florentino Perez i saradnici pokušavaju što tiše i mirnije da završe bombastično pojačanje – Harija Kejna!

„Marka“ piše da Haverc jeste bio u razmišljanjima Madriđana pre izvesnog vremena, ali da već dugo nije igrač koji je u fokusu odgovornih na „Bernabeuu“. S druge strane, angažovanje kapitena Totenhema je prioritet svih prioriteta Reala, kojem je engleski reprezentativac već dao zeleno svetlo da uđu u pregovore sa „pevcima“.

Ipak, vlasnik Totenhema Danijel Levi je sve samo ne lak pregovarač. A tu bi jednu od velikih uloga mogao da odigra upravo Kejn, s obzirom da mu ugovor sa londonskim klubom ističe na leto 2024. godine i da je predstojeća pijaca poslednja prilika Leviju da izvuče kakvu takvu finansijsku dobit od igrača koji već duže vreme ne krije želju za promenom sredine.

A poziv Reala je nešto što se ne odbija…

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike