Stanojević zadovoljan: Nije lako pobeđivati u kontinuitetu

15.05.2021

16:45

0

Autor: Adam Štulić

Stanojević zadovoljan: Nije lako pobeđivati u kontinuitetu
Copyright MN Press

Partizan se popedom oprostio od Humske za ovu sezonu. U pretposlednjem kolu Linglong Superlige, crno-beli su na Topčiderskom brdu savladali Voždovac (3:0), a Aleksandar Stanojević je posle meča bio svestan da igra nije “valjka” nije bila na nivou nekih prethodnih izdanja.

– Zadovoljni smo. Na momente smo igrali dobro, na momente smo bili mrtvi, ali kraj je sezone, nije lako pobeđivati u kontiuitetu, a mi to radimo, tako da čestitam momcima  – izjavio je Partizanov trener pred kamerom TV Arena sport.

S druge strane, strateg Voždovca Predrag Rogan nije mogao da bude previše zadovoljan, jer je njegov tim porazom u Humskoj “natovario” sebi imperativ pobede protiv Javora, kako ne bi strepeli za opstanak.

Pročitajte još

– Uvek može bolje. Želeli smo da pokušamo da danas opstanemo u ligi, ali nije bilo realno. Verovatno su i glave igrača u sledećoj utakmici, bez obzira što smo mi u stručnom štabu želeli da danas bude drugačije. Očigledno je utakmica protiv Napretka učinila svoje, pa nije bilo energije. Imamo sada dovoljno vremena da se odmorimo i spremimo za duel sa Javorom – konstatovao je trener “zmajeva”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike