Stanojević zadovoljan: "Markec" može bolje, Jović dobar bez obzira na gol

06.02.2021

19:53 >> 19:54

0

Trener Partizana očekuje od svojih igrača još kvalitetnije igre u nastavku sezone

Stanojević zadovoljan: "Markec" može bolje, Jović dobar bez obzira na gol
Copyright MN Press

Trener Aleksandar Stanojević veruje da će igra njegovog tima biti bolja od nastupa protiv Napretka na otvaranju prolećnog dela sezone, jer njegovi fudbaleri i dalje osećaju posledice jakog ritma treninga koji se nastavio i po dolasku iz Turske. Strateg crno-belih ispričao je i šta je rekao Nemanji Joviću pred njegov prvi izlazak na teren u seniorskoj konkurenciji kao starter.

Drago mi je što se Jović upisao kao strelac, zbog njega i njegovog samopouzdanja, a još mi je draža činjenica da je odigrao dobro bez obzira na pogodak. On je pravio određene kretnje  koje su stvarale probleme disciplinovanom protivniku, tako da to dobija još veči značaj. Što se tiče Holendera, on igra jednostavno, opasan je po gol, tako da sam zadovoljan i njegovim izdanjem. Bila je sigurna pobeda, kontrolisali smo utakmicu sve vreme. Igrali smo periodično dobro, pa smo malo spuštali ritam, nismo ga imali stalno na istom nivou, ali moram biti zadovoljan. Prva utakmica i pobeda od 3:0, protiv uvek nezgodnog Napretka – rekao je Stanojević.

Lazar Marković se pojavio u timu sredinom drugog poluvremena i za tih pola sata ponovo pokazao štza bi Partizan mogao da postane kada ga ima potpuno spremnog na raspolaganju. Zasad će dobijati šansu “na parče”, jer Stanojević još traži oprez kada je Marković u pitanju:

Ja sam zadovoljan Markovićem, s njim moramo oprezno, jer dugo nije igrao u kontinuitetu. On uvek može bolje, ovo danas je bilo odlično, jer je i Suma napravio izvanrednu asistenciju izbacujući protivnika iz balansa. Tako da, super je bilo! Generalno smo zadovoljni, još smo malo teški od priprema. Sad nam dolazi u petak Novi Pazar koji se bori za opstanak. Za nas je svaki meč težak, moramo nastaviti dalje fokusirano, korak po korak.

Pročitajte još

Savet Joviću je bio najbolji mogući:

Treba biti raditi smireno. Rekao sam Joviću i ako budeš dobar i ako budeš loš, status ti se neće menjati. Igraćeš, odmaraćeš, igraćeš, pa opet odmarati, tako da je potrebno strpljenje za malde igrače koji nastavljaju da rade sa nama. Pratićemo ih, videćemo šta će biti dalje.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike