Stanojević priznao u čemu je pogrešio

28.11.2020

14:34

0

Autor: D. B.

Partizan ima problema sa napadačima, a trener ne krije da je i on odgovoran za to

Stanojević priznao u čemu je pogrešio
Copyright ALEKSANDAR STANOJEVIC, trener fudbalera Partizana, na Kup utakmici protiv Backe, na stadionu JNA. Beograd, 21.10.2020. foto: Nebojsa Parausic Fudbal, Partizan, OFK Backa

Ljubitelji fudbala koji pomno prate Partizan moraće još da sačekaju kako bi ponovo na delu videli Žana Kristofa Bajbeka.

Napadač je i dalje povređen, pa iako je bilo optimističnih najava da bi mogo sutra da zaigra protiv TSC-a, od toga neće biti ništa. Posledice povrede zadnje lože su i dalje prisutne.

– On nije spreman. Na granici je i Lazar Marković. Ostali momci se oporavljaju od korne, ali ima nas u dvoljnom broju.

Pročitajte još: Kako je debitovao Bojan Matić

Kao dan je jasno da crno-beli nemaju dovoljan broj napadača posebno zbog povrede Bajbeka.

Imamo problem što nemamo klasničnog napadača. Bajbek je povređen, a Štulić je mlad i njemu nedostaje stabilni Partizan, koji pobeđuje sa 3:0, pa da dobije šansu. Stabilniji smo nego što smo bili, ali sa ove tačke gledišta žao mi je što Bojan Matić nije tu. Nisam znao da će se Bajbek povrediti. Svesno sam ga pustio u Grčku, želeći da Štulić dobije više poverenja. A nije zbog nedostatka stabilnosti i velikog bodovnog zaostatka u odnosu na provoplasiranog – objašnjava trener crno-belih.

Šef struke crno-belih je nagovestio da će posle duže pauze izazvane koronavirusom na gol Vladimir Stojković, a posebne komplimente rezervisao je za kolegu sa klupe TSC-a Zoltana Saba.

– Zoli je bio pouzdan igrač, član Partizana i imao je dosta dobrih utakmica. Stariji je od mene, mada sam ja duže trener. Imao je dobrih ponuda iz inostranstva, a nije želeo da ode iz TSC-a. Dokazao se kao trener, a u kom pravcu će da ide, to zavisi samo od njega – objasnio je Stanojević.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike