Stanojević: Ne znam kada je Partizan ovako pobedio na Banjici

07.03.2021

18:15

0

Autor: Adam Štulić

Trener Partizana zadovoljan posle ubedljivog trijumfa protiv Rada

Stanojević: Ne znam kada je Partizan ovako pobedio na Banjici
Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana nastavili su dva niza na gostovanju protiv Rada (5:0). Izabranici Aleksandra Stanojevića sačuvali su oreol nepobedivosti, pošto na Banjici nisu izgubili 18 godina, dok su u duelu sa “građevinarima” upisali 15. uzastopni trijumf.

– Igrali smo dobro, kontrolisali utakmicu, bili opasni po gol. Teško je dok se ne postigne prvi gol, kada smo ih otvorili bilo je lakše – rekao je Stanojević i dodao:

– Nije sportski da veličamo, bolji smo od Rada, jači, imamo kvalitetniju ekipu. Zadovoljan sam pristupom, kako smo igrali, ne znam kada je Partizan ovako pobedio na Banjici.

Crno-beli su duel protiv Rada završili sa osam igrača iz svoje omladinske škole, a kapitensku traku oko ruke u poslednjih dvadesetak minuta nosio je Aleksandar Miljković.

– Imamo puno kapitena, puno igrač iz naše škole, svako od njih zaslužuje da bude kapiten – rekao je Stanojević.

Pročitajte još

Očekivano, strateg Rada Milan Milanović nije mogao da bude zadovoljan.

– Loši su utisci, izgubili smo 5:0. Imao sam drugu ideju, da igramo zatvorenije i da probamo da uhvatimo Partizan na kontru, međutim, oni su nas tako dobili. To je zabrinjavajuće, to je disciplina… Kod prvog gola su nam bekovi visoko, na krilima… To nam je stvaralo probleme, bili smo rašireni i prolazili su kako su hteli. Kažu neki da je bolje jednom izgubiti 5:0 nego pet puta po 1:0, okrećemo se Javoru i probaćemo da izvučemo neki bod – kazao je Milanović.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike