Stanojević ne beži od Zvezde: Polufinale ili finale, nama je svejedno

11.03.2021

18:36

0

Autor: Adam Štulić

Strateg Partizana zadovoljan posle plasmana u završnicu Kupa

Stanojević ne beži od Zvezde: Polufinale ili finale, nama je svejedno
Copyright MN Press

Još dva koraka deli fudbalere Partizana od povratka Kup trofeja u vitrine stadiona u Humskoj. Crno-beli su u četvrtfinalu ubedljivo bili bolji od Voždovca (4:0), a dobra igra mogla je da raduje šefa struče crno-beli Aleksandra Stanojevića.

– Dešava nam se da protivnik ulazi u 30 metara, lako nam probiju prvu liniju. Voždovac to dobro radi, međutim mi smo stvarali stvarno puno šansi. Srećno smo dali prvi gol, drugi iz prekida, ali smo mogli i pre toga da matiramo rivala. Zadovoljni smo, Kup je utakmica, prošli smo dalje – kazao je za TV “Arena sport” posle meča Aleksandar Stanojević.

Crno-beli čekaju rivala u polufinalu, a strateg kluba iz Humske nema želja na žrebu.

– Isto nam je. Ako hoćete trofej da uzmite morate da pobedite obe utakmice. Zašto da ne i Zvezda, svejedno nam je da li u polufinalu ili finalu.

Za predstojeći meč za Zlatiborom u Stanojević će moći da računa na Zdjelara i Uroševića, koji su se oporavili od virusa korona.

– Biće spremni, u konkurenciji za tim, videćemo da li će igrati i koliko.

Pročitajte još

Kormilar Voždovca Jovan Damjanović istakao je da nije bio momenat da se njegov tim ozbiljnije suprotstavi Partizanu.

– Moram da pohvalim igrače, radili su ono što smo hteli da rade, kontrolisali smo stvari sa loptom. Ipak, Partizan je u ovom trenutku mnogo kvalitetniji, kažnjavali su nas na to. Mi u drugim utakmicama treba da rastemo, slažemo stvari… Voleo bih da smo došli u boljem momentu, pa da se bolje suprotstavimo – kazao je Damjanović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike