Stanojević: Golovi na vreme olakšali posao

26.02.2021

14:40

0

Autor: Adam Štulić

Trener Partizana zadovoljan pobedom u Inđiji

Stanojević: Golovi na vreme olakšali posao
Copyright Promo/FK Partizan/M. Todorović

Fudbaleri Partizana nastavili su pobednički niz u Linglong Superligi Srbije. Crno-beli su u Inđiji slavili 6:0, upisali 12. uzastopni prvenstveni trijumf i ostvarili najubedljiviju pobedu u dosadašnjem toku sezone.

– Teško je pobediti ovde na malom terenu, oni se bore za opstanak. Mi smo dobro otvorili utakmicu, na vreme postigli golove i posle je bilo lakše. Sledi nam derbi s Vojvodinom, spremamo se i idemo korak po korak, utakmicu po utakmicu – rekao je za TV Arena sport posle meča trener Partizana Aleksandar Stanojević.

Nešto opširniji bio je strateg Inđije Dejan Čelar.

Pročitajte još

– Nismo ni ovaj put uspeli da pobedimo Partizan, kao ni u 70 godina dugoj istoriji kluba. Čestitam Partizanu, zasluženo su pobedili. Izostanak dva standardna prvotimca iz poslednje linije nas je puno koštao. Bila je serija grešaka, u prvom poluvremenu smo završili utakmicu, a u nastavku smo igrali da se ne obrukamo. Ako treba da se desi ovakav scenario, onda je bolje da bude protiv jednog od dva naša najveća kluba. Od sledćeg kola se okrećemo borbi za bodove – kazao je Čelar.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike