Stanojević: Bili smo baš dobri, Lazetić: Partizan je pokazao zbog čega je bio favorit

25.11.2020

17:15

0

Autor: Adam Štulić

Trener crno-belih zadovoljan izdanjem u Gornjem Milanovcu

Stanojević: Bili smo baš dobri, Lazetić: Partizan je pokazao zbog čega je bio favorit
Copyright Promo/FK Partizan/M. Todorović

Fudbaleri Partizana plasirali su se u četvrtfinale Kupa Srbije.

Crno-beli su, golom Takume Asana u samoj završnici prvog poluvremena, kao gosti savladali Metalac, kojem su se tako i revanširali za dva izgubljena boda u prvenstvenom duelu pre mesec i po dana na istom stadionu.

Asanova majstorija odvela Partizan u četvrtfinale Kupa

– Bitno je da smo prošli, ali i da smo propravili utisak iz prošlog meča u Gornjem Milanovcu. Mislim da smo bili baš dobri, nedostajao nam je još koji gol. Teško je igrati protiv Metalca, koji pokušava kroz igru da dođe do gola, nisu dugo izgubili… Iskreno malo smo se i pribojavali ove utakmice – rekao je za TV Arena sport posle meča strateg crno-belih Aleksandar Stanojević.

Trener Metalca Žarko Lazetić istakao je da su crno-beli pokazali zbog čega su pre meča slovili za favorita, čestitavši im plasman u narednu rundu masovnijeg takmičenja.

Partizan, jedva: Holender promašio penal, pa razbio superligaški maler u 90. minutu

– Očigledno smo bili u prvom poluvremenu u problemu. Partizan je, kao što sam rekao i pre početka utakmice, izgledao ozbiljnije i organizovanije, kako ofanzivno tako i defanzivno. Nismo mogli da dođemo do igre i pasa. Primili smo gol u najgorem mogućem trenutku iz pokušaja visokog presinga i to nas je koštalo. U drugom poluvremenu smo zaličili na ono što hoćemo i to može da me raduje pred nastavak prvenstva. Nadam se da ćemo uspeti da nastavimo sa dobrim igrama – kazao je Lazetić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike