Snajderova ispovest o danima u Realu: Mijatović mi je dao ultimatum, a votka postala najbolji prijatelj

05.08.2021

15:02 >> 15:09

0

Autor: Adam Štulić

Nekadašnji holandski reprezentativac napisao autobiografiju

Snajderova ispovest o danima u Realu: Mijatović mi je dao ultimatum, a votka postala najbolji prijatelj
Copyright Vesli Snajder foto: Profimedia

Stigao je u madridski Real kao jedan od najvećih poslova tadašnjeg sportskog direktora Predraga Mijatovića, ali na „Santijago Bernabeuu“ nije uspeo da ostvari sve što su mu svetski stručnjaci predviđali.

Nekadašnji holandski reprezentativac Vesli Snajder u petak će promovisati autobiografiju, u kojoj je otkrio da razlozi neuspeha u Madridu leže i u neprofesionalnom životu koji je vodio.

– Bio sam mlad, uživao sam u uspehu i u tome što sam bio u centru pažnje. Ali, stvari su krenule naopako… Nije bilo droge, ali alkohol… Navikao sam da živim kao zvezda, kao igrač Reala ste obožavani… Išao sam ulicom trošeći hiljade evra na kupovinu stvari raznim ljudima. Igrao sam dobro, ali su rekli da sam mogao i bolje – napisao je Snajder.

Sjajnom vezisti su „kola krenula nizbrdo” posle razvoda.

– Ostao sam sam, retko sam viđao sina Džesija… Nisam shvatio da mi je votka postala najbolji prijatelj. Fizički to nisam shvatio… Probudio bih se kao da se s mojom tehnikom ništa ne događa, mislio sam da to niko neće primetiti – otkrio je Snajder uz osvrt na potpis ugovora s Realom.

Pročitajte još

– Mijatović, koji je bio sportski direktor, obavestio me je na aerodromu u Amsterdamu da će se transfer realizovati. Bio je s mojim agentom, izvadio je papir iz džepa… Još ga vidim kako pravi taj potez… Otvorio ga je, video sam sve: tri miliona po sezoni, ugovor na pet godina. U Ajaksu sam zarađivao milion evra bruto. Uzmi ili ostavi, rekao mi je… Uzimamo, rekli smo agent i ja u isto vreme. Transfer je zatvoren za 27 miliona evra – piše u delu autobiografije Veslija Snajdera.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike