Rezime nedelje u Seriji A: Ronaldo bacio Juventusov dres, maestralni Vlahović nedovoljan Fiorentini, Mihina Bolonja pala u Rimu (FOTO, VIDEO)

11.04.2021

21:18

0

Autor: Adam Štulić

Viola poražena od Atalante uprkos dva gola mladog Srbina

Rezime nedelje u Seriji A: Ronaldo bacio Juventusov dres, maestralni Vlahović nedovoljan Fiorentini, Mihina Bolonja pala u Rimu (FOTO, VIDEO)
Copyright Tanjug/Jennifer Lorenzini/LaPresse via AP

Nedelju u Seriji A obeležili su srpski reprezentativci Sergej Milinković Savić i Dušan Vlahović. Vezista Lacija je golom u nadoknadi vremena doneo tri boda rimskom timu u Veroni, dok ni dva pogotka mladog napadača nisu bili dovoljni Fiorentini da izbegne poraz na svom stadionu od Atalante.

Ekipa iz Bergama vodila je posle prvih 45 minuta 2:0 golovima Duvana Zapate (13′ i 40′), ali u drugom poluvremenu nije imala rešenje za jednog od najtalentovanijih napadača u Evropi.

Vlahović je mrežu gostiju zatresao u 57. i 66. minutu, posle čega je delovalo da !”viola” u preostalom vremenu može do potpunog preokreta. Ipak, samo četiri minuta posle izjednačenja, Atalanta je vratila prednost preciznim izvođenjem penala Josipa Iličića, posle čega nije bilo poratka za domaće.

Borha Majoral je golom u 44. minutu doneo Romi na “Olimpiku” sva tri boda protiv Bolonje Siniše Mihajlovića, a jedna od tema dana u italijanskim medijima je i ponašanje Kristijana Ronalda posle meča Juventusa i Đenove (3:1).

Naime, posle poslednjeg sudijskog zvižduka kamere su zabeležile detalj kada je Kristijano skinuo dres i bacio ga, posle čega su odmah krenule paralele sa njegovim potezom u Beogradu u finišu duela Srbije i Portugalije. Na društvenim mrežama odmah su počele spekulacije o tome kako je Portugalac bio nezadovoljan time što nije postigao gol, ali je ubrzo stiglo pojašnjenje celokupne situacije, uz uveravanje da je jedan od najboljih fudbalera svih vremena dres dao dečaku koji je skupljao lopte.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike