Rad ne odustaje od Zvezdinog omladinca

04.02.2021

14:23

0

Prelazni rok u Srbiji završava se 5. februara

Rad ne odustaje od Zvezdinog omladinca
Copyright MN Press

Među “građevinare” se već vratio jedan Andrija, ali pored Kaluđerovića, sportski direktor superligaša sa Banjice, Miloš Trifunović očekuje i mladog Zvezdinog bisera, Andriju Radulovića.

Prelazni rok u Srbiji, završava se 5. februara, a klubovi Superlige pokušavaju u poslednjim trenucima da ojačaju svoje redove pred nastavak sezone. Jedan od najtraženijih igrača je mladi Andrija Radulović, koji je prethodnih šest meseci bio u ekipi Dejana Stankovića, međutim, procena je da je za njegov dalji razvoj zbog velike konkurencije, bolje da narednih šest meseci provede na pozajmici.

Crveno-beli su Radulovića, koji je rođen 2002. godine u Kotoru, uvrstili na spisak fudbalera na koje računaju tokom takmičenja u Ligi Evrope ali je teško očekivati da bi u žestokoj konkurenciji za Andriju bilo mesta u dvomeču sa Milanom i eventualnom daljem takmičenju.

Želeli su čelnici Crvene zvezde da Radulović proleće provede u Grafičaru, ali je sam igrač u dogovoru sa porodicom i ljudima koji brinu o njegovoj karijeri, odbio takvu mogućnost, zbog čega je prebačen u omladince crveno-belih gde trenira pod nadzorom Marka Neđića.

Celokupnu situaciju pokušali su da iskoriste u Radu i da privole talentovano krilo da dođe na Banjicu i pomogne “građevinarima” u borbi za opstanak.

Tokom dana u medijima se pojavila informacija da je dovođenjem Andrije Kaluđerovića opcija dovođenja njegovog imenjaka Radulovića otpala. Međutim, sportski direktor Rada i bivši fudbaler Crvene zvezde, Miloš Trifunović tvrdi suprotno.

Pročitajte još

Rad i dalje želi Andriju Radulovića. Smatram da je on jedan od najtalentovanijih mladih fudbalera i da bi nam mnogo značio u nastavku sezone. Čekamo odluku ljudi iz Crvene zvezde i nadamo se pozitivnom ishodu. Rad je dobra sredina za razvoj mladih igrača i verujem da bi dolaskom Radulovića i on kao igrač i Rad kao klub imali korist – ne ostavlja dilemu oko angažovanja Radulovića, sportski direktor Rada, Miloš Trifunović.

Definitivno, Rad želi Andriju, ali Zvezda se pita.

Instalirajte iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Arena sport

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike