Premijeligaš razmišlja o Srbinu: Mihajlović na vezi sa Engleskom

29.04.2021

11:17 >> 11:24

0

Trener Bolonje još nije radio van Italije sa klubovima

Premijeligaš razmišlja o Srbinu: Mihajlović na vezi sa Engleskom
Copyright Profimedia.rs

Ako poželi da napusti Bolonju ovog leta, Siniša Mihajlović neće imati problema da pronađe novu sredinu.

Srbin se nalazi u sferi interesovanja Kristal Palasa koji će se na kraju sezone oprostiti od veterana Roja Hodžsona. Mihajlović je već obavio razgovor sa vlasnikom Bolonje Džoijem Saputom, ali još niko nije upoznat sa rezultatima tog sastanka.

Pretpostavlja se da je trener rekao pod kojim uslovima je spreman da vodi tim i sledeće sezone, pri čemu na listi zahteva plata uopšte nije bitna. Mihajlović je već mnogo puta istakao da ga prosečnost ne zanima i da od predsednika kluba očekuje ulaganja u tim kako bi se Bolonja upustila u borbu za pozicije na vrhu tabele.

Isto tako Mihajlović je u nekoliko intervjua istakao da bi voleo promene i da nastavi karijeru izvan Italije. Prvi pokušaj nije prošao slavno! Dogovor sa lisabonskim Sportingom prekinut je voljom Portugalaca posle svega osam dana, pa je slučaj završio na arbitraži u Lozani. Iz tog pokušaja Mihajlović je izašao bogatiji za tri miliona evra.

Pročitajte još

Ukoliko dođe do saradnje sa klubom iz Londona treba očekivati da najveću pomoć prilikom privikavanja na Kristal Palas dobije od Luke Milivojevića koji je već četiri godine njegov član.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike