Poznati protivnici Zvezde za plasman u Ligu šampiona

31.05.2021

10:27 >> 10:49

0

Autor: Milan Nastić

Crveno-beli ove sezone kreću od drugog kola

Poznati protivnici Zvezde za plasman u Ligu šampiona
Copyright MN Press

Poznati su potencijalni protivnici Crvene zvezde u drugom i trećem kolu kvalifikacija za plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

Crveno-beli će biti nosioci u drugom kolu, a srpski šampion bi mogao da se sastane sa Škendijom (Makedonija), Slovanom (Slovačka), Dinamo Tbilisijem (Gruzija), Žalgirisom (Litavnija), Alaškertom (Jermenija), Florom (Estonija), Budućnosti (Crna Gora), Kairatom (Kazahstan), Linkolnom (Gibraltar) i Omonijom (Kipar).

Pročitajte još

Nema dileme da će za Zvezdu najozbiljniji protivnici biti Slovan, Omonija i Kairat.

U slučaju da preskoče tu prepreku, što se svi nadaju da će biti tako, crveno-beli bi u trećem kolu mogli da se sastanu sa Ludgorecom (Bugarska), Malmeom (Švedska), Klužom (Rumunija), Legijom (Poljska), Šerifom (Moldavija) i Ferencvarošom (Mađarska).

Konačno, ako bi Zvezda izborila plasman u plej-of kvalikacija za plasman u Ligu šampiona, naravno da ne dođe do nekih iznenađenja, potencijalni protivnici su Salcburg (Austrija), Dinamo Zagreb (Hrvatska), Slavija Prag (Češka), Olimpijakos (Grčka) i Jang Bojs (Švajcarska).

Žreb za drugo kolo kvalifikacija od kojeg će krenuti šamion Srbije zakazan je za 16. jun. Prvi duel biće odigran 20. ili 21. jula, dok je revanš predviđen za 27. ili 28. jul.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike