Partizane, čuvaj se Sapinena: Flora u strašnoj seriji u Estoniji, napadač dao četiri gola (VIDEO)

23.09.2021

06:44

0

Crno-bele čeka nezgodan rival u Ligi konferencija

Partizane, čuvaj se Sapinena: Flora u strašnoj seriji u Estoniji, napadač dao četiri gola (VIDEO)
Copyright MN Press

Stara sportska mudrost kaže da je najteže dobiti onu utakmicu koja je unapred dobijena.

Jedna takva, bar kada su navijači u pitanju, očekuje fudbalere Partizana u 2. kolu Lige konferencija. Ona u kojoj se pobeda ne dovodi u pitanje.

Nakon trijumfa nad Anortozisom na otvaranju takmičenja, crno-beli će za sedam dana dočekati Floru iz Talina. Estonci su Ligu konferencija započeli porazom od Genta, ali zato u domaćem prvenstvu beleže sjajne rezultate.

Upisala je Flora četvrti trijumf zaredom uz gol razliku 18:3, a poslednja žrtva drugoplasiranom timu šampionata Estonije bila je ekipa Narve. Napunjena je mreža gostiju, bilo je 5:2, a čak četiri gola postigao je očigledno kvalitetni napadač Rauno Sapinen.

pročitajte još:

Reprezentativac Estonije mrežu rivala tresao je redom u 4, 14, 50 (sa bele tačke) i 55. minutu. Dovoljno da na sebe skrene pažnju i pošalje upozorenje crno-belim defanzivcima da nipošto ne smeju lako da shvate narednog protivnika u Evropi. Pored Sapinena u strelce se upisao i Sergej Zenjov u 86. minutu.

Flora se trenutno nalazi na drugom mestu tabele u prvenstvu Estonije sa devet bodova manje od lidera Levadije, s tim što sledeći Partizanov protivnik ima dve utakmice manje od vodećeg tima.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike