Partizan odradio poslednji trening: Marković očekuje veliku borbu

23.09.2020

19:35 >> 21:24

0

Autor: Milan Nastić

Crno-beli u odličnom raspoloženju dočekuju Šarloa

Partizan odradio poslednji trening: Marković očekuje veliku borbu
Copyright Promo/Miroslav Todorović/FK Partizan

Fudbaleri Partizana odradili su poslednji trening na terenu Šarloa, gde će u četvrtak od 19.00 časova igrati sa istoimenim klubom. Trener crno-belih Aleksandar Stanojević dao je igračima instrukcije, a  jedan od koga se očekuje da možda bude prevaga protiv belgijske ekipe je i Lazar Marković, koji ima iskustvo igranja fudbala u ovoj zemlji. On, ipak ističe da će biit teško, ali da veruje u trijumf svoje ekipe.

– Očekuje nas teška utakmica. Znamo njihove kvalitete, znamo i svoje. Da li u 90 ili 120 minuta, čeka nas borba i mi smo spremni. “U svaku utakmicu ulazimo isto, da damo gol i pobedimo. Ova će biti malo drugačija. Oni su spremni, hoće da igraju. Videćemo… Mislim da će biti drugačije nego u ostalim utakmicama – rekao je Marković na konferenciji za novinare u Belgiji.

Krilni napadač crno-belih podeestio se i na period kad je igrao za Anderleht.

– Ostali su mi u lepom sećanju. I dan danas se čujem sa pojedinim igračima, pratim šta se dešava u belgijskom fudbalu. Drago mi je zbog toga što sam se vratio ovde, pratim ekipu Šarlroa i znam šta mogu da očekujem – naveo je Marković.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike