Panamci nezadovoljni igrom: Dezorganizovani, mnogo izgubljenih duela i penal za Srbiju! (video)

29.01.2021

10:01 >> 10:17

0

Mediji misle da je Srbija oštećena za jednaesterac u 55. minutu kada je srušen Birmančević

Panamci nezadovoljni igrom: Dezorganizovani, mnogo izgubljenih duela i penal za Srbiju! (video)
Copyright FSS

Panama nije ostala zadivljena predstavom Srbije, a još manje igrom svoje reprezentacije. Selektor Tomas Kristijansen priznaje da njegov tim nije uradio ništa od dogovorenog pred utakmicu, ali ostaje optimista zbog nešto boljeg izdanja u drugom poluvremenu.

Suočili smo se sa dobrim timom kao što je Srbija. Znali smo šta nas čeka sa njihove strane i istina je da nsimo ništa uradili tokom prvog poluvremena od onoga što je bilo dogovoreno. Došlo je do dezorganizacije iz razloga što se igra nije razvijala kako smo mi želeli, bilo je mnogo izgubljenih duela i šanse su za njih došle zbog naših pogrešnih dodavanja. Ali, dobro, u drugom poluvrmenu smo delovali bolje, imali smo loptu duže u nogama i bilo je nekih prilika za gol – rekao je bivši igrač Barselone i selektor Paname Tomas Kristijansen.

Printscreen

Bivši španski reprezentativac poreklom iz Danske preuzeo je Panamu u julu, ali ni četiri utakmice pre meča sa Srbijom nisu mu bila dovoljna da se upozna sa ekipom:

– Malo smo vremena proveli zajedno da bismo mogli očekivati neke promene. Meni je kao selektoru bilo važno da vidim njihov stav prema treningu. Mislim da smo videli ekipu kojoj malo nedostaje da bi shvatila ideju.

(sporna situacija na 1:04:20)

Pročitajte još

Izveštaji medija u Panami ne razlikuju se previše od ocene njihovog selektora. Uglavnom su razočarani igrom, ali pojedini pošteno priznaju da je Srbija u 55. minutu nakon rušenja Birmančevića u kaznenom prostoru mogla da dobije i penal.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike