TENT sprečio prerano slavlje Uba: Šampion će se znati posle majstorice

10.04.2021

18:22 >> 18:24

0

Obrenovčanke upisale drugi trijumf u polufinalnoj seriji na domaćem terenu - 3:1

TENT sprečio prerano slavlje Uba: Šampion će se znati posle majstorice
Copyright MN Press

Šampion prvenstva Srbije za odbojkašice ove sezone će biti poznat tek posle majstorice u finalnoj seriji. Ub i TENT su odigrali još jedan neizvestan susret, a Obrenovčanke su uspele da slave i izjednače rezultat na 2:2. U ovoj seriji sve pobede su zabeležile ekipe koje su igrale kod kuće, a prednost domaćeg terena u poslednjem i odlučujućem okršaju u utorak imaće Ub, koji je na kraju ligaškog dela bio na prvoj poziciji.

Pročitajte još

TENT je poveo večeras 2:0 (25:22, 26:24), a onda je Ub našao odgovor na njihovu motivisanu igru u trećem periodu i smanjio zaostatak – 25:21. U četvrtom setu Obrenovčanke su se brzo odlepile, vodile su 16:10, pa i 18:12 i bile su na pragu pobede. Međutim, nisu se devojke sa Uba tako lako predale. Uspele su u samoj završnici da dođu do izjednačenja – 24:24, ali to je bilo sve. U naredne dva poena domaćin je bio sigurniji, pa će se sasvim zasluženo serija rešavati u majstorici.

U pobedničkom sastavu najefikasnija je bila kapiten Jelena Lazić sa 24 poena. Jovana Cvetković je postigla 14, a Ana Mitrović 13. Dvocifrena je bila i Saška Đurović sa deset. U poraženom timu Jelena Vulin je brojala do 17, Sofija Medić je završila meč sa 15, a Ljiljana Ranković i Aleksandra Gligorić su postigle po 12 poena.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike