Poznati svi učesnici EP za seniorke: Žreb u četvrtak u Beogradu

18.05.2021

19:34

0

Autor: M. R.

Šampionat je na programu od 18. avgusta do 4. septembra

Poznati svi učesnici EP za seniorke: Žreb u četvrtak u Beogradu
Copyright MN Press

Poznati su svi učesnici Evropskog prvenstva za odbojkašice. Za kontinentalnu titulu će se od 18. avgusta do 4. septembra boriti: Srbija, Bugarska, Hrvatska, Rumunija, Turska, Italija, Poljska, Holandija, Nemačka, Rusija, Belgija, Azerbejdžan, Belorusija, Švajcarska, Švedska, Ukrajina, Grčka, Španija, Slovačka, Finska, Francuska, Mađarska, Češka i Bosna i Hercegovina.

Žreb će se održati 20. maja u Skupštini Grada Beograda (Stari dvor) od 20.00, uz moguće prisustvo ambasadora EP – Maje Ognjenović i Tijane Bošković u zavisnosti od epidemioloških mera.

Pročitajte još

Beograd, Plovdiv, Zadar i Kluž Napoka biće gradovi domaćini XXXII EP 2021. u konkurenciji odbojkašica. Prvenstvo Evrope u Srbiji, Bugarskoj, Hrvatskoj i Rumuniji odigraće se od 18. avgusta do 4. septembra.

Poznat je i sistem takmičenja, pa će se utakmice igrati u A grupi u Beogradu, u B grupi u Plovdivu, u C grupi u Zadru i u D grupi u Klužu Napoki.

Prvenstvo će početi 18. avgusta utakmicama u B i D grupi, dok će se prvi mečevi u A i C grupi odigrati 19. avgusta. Beograd i Plovdiv će ugostiti ekipe koje se plasiraju u osminu finala i četvrtfinale. Polufinalne utakmice, kao i meč za treće mesto i finale odigraće se u Beogradu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: ossrb.org

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike