Nezadovoljni navijači Vasko da Game upali na trening bivšeg trenera Crvene zvezde (video)

11.12.2020

11:26 >> 11:34

0

Čuveni tim nalazi se na 17. mestu koje ga vodi u niži rang takmičenja

Nezadovoljni navijači Vasko da Game upali na trening bivšeg trenera Crvene zvezde (video)
Copyright Profimedia

Bivši trener Crvene zvezde Rikardo Sa Pinto ne može se pohvaliti baš nekim rezultatima otkako se iz kopački premestio na klupu. Na svim mestima se nije dugo zadržavao, a sada se u Brazilu kao trener čuvenog Vaska da Game suočava sa teškim nezadovljstvom navijača koji su upali na poslednji trening ekipe. Nije bilo pokušaja fizičkog obračunavanja sa igračima i Portugalcem, ali bilo je žučnog razgovora, pa se opravdano strahuje da bi u sledećem sličnom susretu mogli da se izrode i teži incidenti.

Pročitajte i: Istina je: Zvezda je već obezbedila dva pojačanja

– Imam fantastičnu grupu. Najodgovorniji sam. Kad to sebi ne mogu priuštiti, ja prvi odlazim. Postoji niz faktora koji nam nisu išli na ruku. U mnogim utakmicama koje nismo dobili nismo imali sreće, bilo je malih detalja koji su otišli u korist rivala. To je povezano sa igrom  – rekao je Sa Pinto nezadovoljnim navijačima, a preneo je Globo esporte.

Vasko da Gama nije pobedio u šest utakmica, eliminisan je iz Južnoameričkog kupa i nalazi se na 17. mestu, koje vodi u niži rang, Seriju B.

Galvao Bueno, kultni brazilski novinar i komentator, pozvao je Rikarda Sa Pinta da pokupi svoje stvari i vrati se u Portugal ako još ima osećaj sramote, ali ne zbog rezultata.

– Neko je dozvolio tim navijačima da uđu. A osoba koja je dozvolila da se to dogodi više ne može da radi u fudbalu. Portugalski trener Sa Pinto, sa kulturom koju poseduje,  treba da sedne u avion i ode – rekao je on u programu.

Pročitajte i: Čovek koji je lansirao u orbitu Milinković-Savića vraća se u Novi Sad

Iz nove epizode Portugalca izvodi se zaključak: ili Sa Pinto ne zna trenerski posao ili uvek loše izabere. Vodio je Sporting, Crvenu zvezdu, OFI, Atromitos, Belenenseš, Al Fateh, Standard, Legiju, Bragi i Vasko Da Gama. Najduže se zadržao na klupi Standarda – 42 meča, najkraće u Al Fatehu – 5 i Crvenoj zvezdi – 11 utakmica.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike