Milunović otkrio šta je ključ uspeha u osvajanju titula

03.05.2021

13:01 >> 16:03

0

Autor: Milan Nastić

Defanzivac crveno-belih priželjkuje duplu krunu

Milunović otkrio šta je ključ uspeha u osvajanju titula
Copyright MN Press

Sezona se polako rezimira. Tako to rade i fudbaleri Crvene zvezde, koji su već sada osvojili 32. prvenstvenu titulu, a za još jedan trofej, i to onaj u Kupu Srbije boriće se sa Partizanom krajem maja.

Defanzivac crveno-belih Nemanja Milunović ističe da je za osvajanje trofeja najbitnija atmosfera u svlačionici, napominjući da se nada duploj kruni.

– Svlačionica je nešto najvažnije. Ključ rezultata i uspeha prethodnih godina je drugarski odnos koji imamo. Znam koliko armija zvezdaša i mi u klubu željno iščekujemo pehar u Kup u Srbije. Možemo ove godine da uđemo u istoriju kao ekipa koja nije izgubila celo prvenstvo i to su stvari koje iz nas konstantno izvlače maksimum. Nedostaje nam publika na utakmicama. Naši navijači nas iznenađuju van stadiona i tad vidimo koliko doprinose i kakav su vetar u leđa. Jedva čekamo da se završi pandemija, da se vrati sloboda ljudima i da igramo fudbal pred gledaocima – smatra Milunović.

Pročitajte još

Fudbaler Zvezde ističe da je njegova ekipa dosta visoka i da trener Dejan Stanković tom segmentu igre pridaje veliku pažnju.

– Veoma smo visoka ekipa, postigli smo skoro 30 golova na prekid iz kombinacija koje smo uigravali. Stručni štab i trener Stanković dosta pridaju važnosti defanzivnim i ofanzivnim prekidima. Drago mi je da mi polazi za ,,rukom“ da dajem golove, ali je najvažnije da kao tim beležimo pobede. Krasi nas odlična skok igra i tu su zaista svi sjajni. Od nas u odbrani pa sve do Pavkova i Falćinelija u napadu. U Zvezdi su mi najdraži golovi Olimpijakosu i Gentu u Belgiji, koje smo dali upravo posle prekida – zaključio je gorostasni Čačanin.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike