Mika proigrao, Partizan pobedio: Nije sjajno, ali je mali korak u napred

21.10.2020

16:06 >> 21:51

0

Autor: Adam Štulić

Centar crno-belih delimično zadovoljan izdanjem u Turskoj

Mika proigrao, Partizan pobedio: Nije sjajno, ali je mali korak u napred
Copyright MN Press

Košarkaši Partizana napravili su prvi brejk ove sezone u Evrokupu. Posle neuspeha na gostovanjima protiv Huventuda i Uniksa, crno-beli su prvi ovosezonski trijumf van Beograda ostvarili u Turskoj protiv Bahčešehira – 82:76.

Jedan od najzaslužnijih za slavlje izabranika Vlade Šćepanovića bio je centar Erik Mika (19 poena i šest skokova), koji je uz meč vinera Kodija Milera Mekintajera bio jedini sa dvocifrenim poenterskim učinkom u ekipi Partizana.

Šćepanović: Pojedinačni učinak me ne zanima, želim da budemo tim

– Počeli smo utakmicu kako smo želeli. Ulazak u meč nam je u prethodnim duelima bio problematičan, dozvoljavali smo da gubimo po deset razlike pre nego što počnemo da igramo. Na kraju, vraćamo se s pobedom po koju smo i došli ovde. Analiziraćemo utakmicu kako bismo videli gde možemo da budemo bolji, ali mislim da smo napravili korak u napred – rekao je Mika, pre nego što je dao objašnjenje svoje konstatacije.

Veličković: Bićemo sve bolji i bolji

– Već smo bili u sličnim situacijama u prethodnim utakmicama Evropkupa i ABA lige, neizvesnim završnicama… Na tri ili četiri duela smo dozvoljavali protivniku da se vrati posle našeg vođstva, ali počeli smo da pronalazimo rešenja kako da ostanemo snažni u važnim momentima, kako bismo ostvarili pobedu. Nije sjano, nismo zadovoljni, ali napravili smo mali korak u napred ka tome da tokom svih 40 minuta zadržimo potrebnu čvrstinu – kazao je Erik Mika.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike