Mekgregor neće dugo smeti u ring

26.01.2021

13:22

0

Autor: D. B.

Poznato je koliko će Irac morati da pauzira posle poraza od Porijea

Mekgregor neće dugo smeti u ring
Copyright Profimedia

Velika je cena batina koje je dobio Konor Mekgregor tokom meča sa Dastinom Porijeom.

U svom prvom meču u poslednjih 12 meseci Mekgregor je pretrpeo težak nokaut od Amerikanca koga je 2014. godine pobedio za samo 40 sekundi. I pored toga što je zaradio ogromne pare od ove borbe, Irac će sigurno biti besan posle informacija koje je danas dobio. Ne samo zbog toga što mu je ukaljana reputacija kao jednog od najboljih boraca u istoriji MMA, odnosno UFC-a, već zbog toga što će sve planove koje je imao za 2021. godinu morati da stavi na “čekanje”.

Ako se obistine slutnje lekara koji su detaljno pregledali nekadašnjeg šampiona UFC-a Konor neće smeti u ring narednih šest meseci!

Pročitajte još

Rezultati pregleda su pokazali da Konor nema prelome noge (trpeo je snažne udarce u predelima tibije i fibule), ali za kompletan povratak biće mu potrebno najmanje 180 dana. Konor neće smeti da trenira najmanje 30 dana, a trening bez kontakta mu je propisan na još 45.

A Konor je najavljivao veliku humanitarnu borbu sa legendom boksa Manijem Pakjaom, pa meč sa “Youtuberom” Džejkom Polom… Sve je sada pod velikim znakom pitanja. I sve to zahvaljujući činjenici da je brbljivi Irac dobio lekciju od Dastina “Dijamanta” Porijea.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike