Lijanko u Partizanu? Evo šta kažu crno-beli

09.06.2021

17:32

0

Autor: Adam Štulić

Ivica Kralj za 24sedam o potencijalnom novajliji u Humskoj

Lijanko u Partizanu? Evo šta kažu crno-beli
Copyright Profimedia/ReporterTorino / LiveMedia

“Gazeta delo Sport” je u sredu objavila potpuno neočekivanu vest u kojoj je jedna od glavnih uloga poverena Partizanu. Ugledni italijanski list objavio je kako su crno-beli počeli pregovore sa brazilskim defanzivcem srpskih korena Lijankom Vojnovićem, ali, sudeći po rečima ljudi iz Humske, ta informacija nema dodirnih tačaka sa realnošću.

– Verujte stalno razgovaramo o igračima. Znam ko je Lijanko, ali o njegom dolasku prvi put čujem od vas – rekao je za “24sedam” koordinator za sportska pitanja i skauting službu Ivica Kralj.

Iako postoji mogućnost da su na crno-beloj strani Topčiderskog brda iz taktičkih razloga “ostali zakopčani” po pitanju eventualnog transfera brazilskog štopera, samo letimičan pogled na finansijske uslove eventualnog transfera jasno pokazuju koliko je srpski vicešampion daleko od zvučnog pojačanja.

Bolonja je prošle sezone za pozajmicu Vojinovića platila milion evra Torinu, koji je bez mnogo razmišljanja odbio dodatnih pet za otkup ugovora, zahtevajući 12 miliona za fudbalera s kojim ima ugovor do 2024. godine.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike