Šćepanović: Dešavaju se i ovakve utakmice

30.09.2020

22:36 >> 22:42

0

Autor: M. Rogač

Trener Partizana posle poraza od Huventuda

Šćepanović: Dešavaju se i ovakve utakmice
Copyright MN Press

Veliku priliku propustio je Partizan da sezonu otvori pobedom u Badaloni. Huventud je u neizvesnoj završnici slavio – 85:82 i tako sprečio trenera crno-belih Vlada Šćepanovića da premijeru na klupi pamti po pozitivnom ishodu.

– Ovakve utakmice se dešavaju, promašili smo sve što smo šutnuli, prokockali smo 15 poena prednosti. Čestitao bih Huventudu na zasluženoj pobedi – poručio je Vlado Šćepanović posle poraza u prvom kolu Evrokupa.

Strateg kluba iz Humske je pojasnio šta je bilo presudno da bodovi ostanu u Španiji.

-Ante Tomić je sjajan košarkaš, ali on nije sjajan defanzivac i igrač je koga treba napadati. Koristiti razne situacije koje on slabije brani, ali kasnije je Huventud raširio teren, bio veoma agresivan, pogodio dosta šuteva i bio izuzetno agresivan pa smo imali četiri ili pet izgubljenih lopti. Ako igrate agresivno, napadate i sve radite kako treba pobedićete, to su osnovne stvari, u školi vas tome uče, a moji igrači to nisu radili. Tu je bio problem – zaključio je Šćepanović.

Iskusni plejmejker Partizana Nemanja Gordić bio je svestan šta je propustila njegova ekipa.

– Imali smo odličnu priliku za dobar početak sezone, ali smo je propustili. Nije bio kraj utakmice onakav kakav smo želeli, ali daćemo sve od sebe da se već na narednom meču popravimo – rekao je Gordić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike