Radonjić zadovoljan: Kontrolisali smo rezultat

26.04.2021

18:14 >> 18:16

0

Autor: N. St.

Trener crveno-belih je bio kratak posle trijumfa u Zadru

Radonjić zadovoljan: Kontrolisali smo rezultat
Copyright MN Press

Pobeda, prvo mesto i prednost domaćeg terena u plej-ofu. Sve to su košarkaši Crvene zvezde ostvarili pobedom na gostovanju u Zadru (70:90).

Trener crveno-belih Dejan Radonjić je bio zadovoljan prikazanim.

Pre meča smo rekli da smo svesni važnosti utakmice. Na samom početku smo krenuli dobro u oba pravca onako kako se samo poželeti može. Napravili smo u prvoj četvrtini prednost koju smo održavali do poluvremena i u istom ritmu smo nastavili u drugom delu. Kontrolisali smo rezultat, nismo dozvolili Zadru da se primakne – poručio je Radonjić.

Njegov kolega sa klupe Veljko Mršić je imao drugačije viđenje meča.

Poslednja utakmica ABA lige protiv najjača ekipe koja igra dobro u ovom trentku. Videlo se da su se pripremili dobro, motivisani su ušli u prvoj četvrtini su pogodili svaku polu priliku, dali su šuteve iz svih pozicija, mi smo im pomogli faulovima na šutu za tri. Posle toga smo odigrali 30 minuta dobro. Ne zato što su se oni opustili, jer se vidi minutaža njihovih najbojlih igrača, već smo mi bili solidni. Došli smo na 12 razlike u jednom momentu. Čestitam momcima na dobro odrađenoj ABA ligi, ispunili smo ono što smo hteli. Odmorili smo neke igrače, čeka nas meč sa Cibonom u domaćem šampionatu. Idemo prema završnici sezone i očekujem da tamo dođemo u najboljem stanju – rekao je Mršić.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike