"Pobeda nam donosi treće mesto, ako izgubimo - četvrti smo"

26.04.2021

21:15 >> 20:27

0

Autor: M. R.

Trener Igokee Dragan Bajić pred duel poslednjeg kola sa Mornarom

"Pobeda nam donosi treće mesto, ako izgubimo - četvrti smo"
Copyright MN Press

Utorak je dan kada se spušta zavesa na ligaški deo regionalnog takmičenja. Poznato je da će Crvena zvezda u plej-of sa prvog mesta, a Budućnost sa drugog. Zna se i da će u razigravanju sigurno igrati Igokea, a da će u baražu sa poraženim iz finala ABA 2 lige bitku voditi Split. Ostala je samo jedna dilema – vezana za četvrtog učesnika razigravanja. To će biti Mornar ili Cedevita Olimpija.

Igokea će od u utorak od 18.00 u Laktašima dočekati Barane, koji imaju imperativ pobede.

Pročitajte još

Dobro je poznato da smo mi kolo pre kraja obezbedili plej-of i da nam pobeda donosi treće mesto, a sa porazom smo četvrti. Mornar je tim koji je jedno vrieme bio najozbiljniji kandidat za prvo mesto, spletom nekih okolnosti nisu igrali na onom nivou na kojem su bili. Međutim, pobedom protiv Budućnosti pokazali su kakav su tim i da igraju dobru košarku. Dolaze u Laktaše da pobede i da se plasiraju u plej-of ABA lige – rekao je u najavi susreta trener Igokee Dragan Bajić.

Za razliku od Barana, momci iz Laktaša neće imati na leđima veliki pritisak.

– Možda prednost bude na našoj strani zato što smo stvarno rasterećeni jer smo obezbedili plasman u završnicu. Pokušaćemo na sutrašnjoj utakmici da pružimo dobru partiju, a jedna otežavajuća okolnost je i to što duži period nismo igrali takmičarske utakmice što je sigurno uticalo i na našu formu pred ovaj meč. Daćemo sve od sebe i pokušaćemo da pružimo što bolji otpor Mornaru, koji je favorit na ovom meču – zaključio je Bajić.

Košarkaš tima iz Aleksandrovca Stefan Pot dobro zna kvalitete igrača koje vodi sa klupe Mihailo Pavićević.

Očekuje nas vrlo interesantan meč protiv neugodne ekipe Mornara koja više nema šta da izgubi, osim da idu na pobedu na ovoj utakmici. Nadam se da će utakmica biti interesantna i za nas i za njih. Imali smo dovoljno vremena da odmorimo i nadam se da ćemo sutra uspeti da pobedimo, kako bismo ostvarili što bolju poziciju u plej-ofu – podvukao je Pot.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike