KK Partizan: Zakazana je promocija novog sportskog direktora

15.03.2021

11:27

0

Autor: M. R.

Zoran Savić bi sutra trebalo da bude predstavljen na konferenciji za medije

KK Partizan: Zakazana je promocija novog sportskog direktora
Copyright MN Press

Košarkaški klub Partizan sutra će i zvanično dobiti novog sportskog direktora. Na poziciju koja je ostala upražnjena odlaskom Nikole Lončara, doći će legenda naše košarke Zoran Savić.

Pročitajte još

Promocija je zakazana za utorak od 12.00, a klub je saopštio da će na pres konferenciji biti novi sportski direktor, bez navođenja imena, kao i predsednik Partizana Ostoja Mijailović.

Savić je tokom igračke karijere ostavio značajan trag i u klubovima, i u reprezentativnom dresu. Sa nacionalnim timom je osvojio Svetsko prvenstvo 1990. godine u Argentini, tri zlata na Evropskim prvenstvima (1991, 1995 i 1997. godine), kao i srebrnu medalju na Olimpijskim igrama 1996. godine u Atlanti. Posle završene igračke karijere obavljao je funkciju generalnog menadžera u Fortitudu i Barseloni.

Crno-beli se trenutno nalaze u teškoj situaciji. Ispali su u Top 16 fazi Evrokupa, a u ABA ligi imaju sedam ostvarenih pobeda uz 13 poraza. Učešće na Kupu Radivoja Koraća prethodnog meseca završili su u polufinalu. Na regionalnoj sceni su u seriji od sedam vezanih neuspeha. Nedavno su promenili trenera, posle Šćepanovića i Filipovskog, klupa je poverena Aleksandru Matoviću.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike