„Grobari“, ovo će vas oduševiti! Partizan je prvi favorit za osvajanje Evrokupa!

30.11.2021

19:00

0

Autor: 24sedam

Renomirani portal „Eurohoops“ rešio da napravi prvi presek

„Grobari“, ovo će vas oduševiti! Partizan je prvi favorit za osvajanje Evrokupa!
20211117npPartizan5 - Copyright MN Press

Mini pauzu u Evrokupu i nacionalnim šampionatima, usled obaveza nacionalnih selekcija u kvalifikacijama za Mundobasket, renomirani košarkaški portal Eurohoops“ je iskoristio da napravi drugi presek u drugom po jačini Evroliginom takmičenju.

Pošto je uoči početka sezone sortirao 20 učesnika Evrokupa po mogućnosti osvajanja trofeja, specijalizovani sajt je sada rešio da napravi prvo „prolazno vreme“. A vesti za navijače Partizana su sjajne. 

Crno-beli su uoči početka takmičenja bili drugi favorit za trijumf u Evrokupu, ali su posle pet kola ostavili tako snažan utisak na košarkaške stručnjake, da su ih sada stavili na pol poziciju timova koji mogu da osvoje drugi po važnosti klupski trofej na Starom kontinentu.

U obrzloženju ovakvog stava, Eurohoops“ je naveo da je tim Željka Obradovića od početka sezone bio konstantan, i da je jedini poraz u dosadašnjem toku takmičenja došao na „jednu loptu“ u gostima protiv Andore.

Pored toga, naglašava se uloga Kevina Pantera u ekipi, kao i priključivanje Zeka Ledeja, čiji je učinak najbolje mogao da se vidi u beogradskom trijumfu protiv Lijetkabeliksa.

Kao najveću pobedu Partizana u dosadašnjoj sezoni „Eurohoops“ je naveo trijumf protiv još jednog od favorita Huventuda, pa renomirani portal ističe da se klub iz Humske s pravom našao na prvom mestu ove liste pred poslednji mesec u kalendarskoj godini.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike