Evroliga zahtevom iznenadila Vasu, ali srpski plej ima odgovor: Stavio našeg kapitena i saigrača iz Efesa ispred sebe! (VIDEO)

27.09.2022

18:35

0

Iznenađenje ili?

Evroliga zahtevom iznenadila Vasu, ali srpski plej ima odgovor: Stavio našeg kapitena i saigrača iz Efesa ispred sebe! (VIDEO)
Vasilije Micić - Copyright MN Press

Plejmejker košarkaške reprezentacije Srbije i šampiona Evrope, ekipe Anadolu Efes, Vasilije Micić, po okončanju Evropskog prvenstva, na kome je naš nacionalni tim zaustavljen u osmini finala, izdvojio idealnu petorku.

Evroliga je posetila jedan trening šampionskog tima, gde su se susreli sa Micićem, pa su srpskog košarkaška upitali da sastavi tim najboljih.

Micić je, iako to nije bio uslov niti zahtev, sebe preskočio, pa je na mesto organizatora igre postavio svog saigrača iz turskog tima, Šejna Larkina, potom je na "dvojci" smestio Majka Džejmsa, dok je na krilu izdvojio kapitena Srbije, Vladimira Lučića.

 

 

Centarske pozicije je podelio Nikoli Mirotiću, odnosno Valteru Tavaresu, koga je kao idealno rešenje video na "petici".

Sa zvaničnog profila Evrolige su se na kraju našalili da Vasi neće ostati mnogo novca, aludirajući na popularnu igru "Fantasy" i skupocene ugovore koje poseduju igrači koje je Micić izdvojio.

Nije ovo leto bilo naročito uspešno i srećno za Vasu, razočaran se vratio nakon Evropskog prvenstva, na kome je Srbija bila jedan od favorita za medalju, što su igrom u grupnoj fazi i potvrdili, ali loša deonica protiv Italijana, koštala ih je borbe u završnici.

Ipak, sada se okreće Efesu, sa kojim je na fajnal-foru u Beogradu slavio titulu Evrolige, a njemu je pripalo i MVP priznanje.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike