Komšije snimile selidbu: Gde su spakovani automobili Kristijana Ronalda?

17.05.2021

12:30 >> 12:33

0

Portugalac odlučio da napusti Juventus, dokaz su i napravljeni snimci ispred njegove kuće

Komšije snimile selidbu: Gde su spakovani automobili Kristijana Ronalda?
Copyright Tanjug/AP Photo/Luca Bruno

Prva zvezda italijanskog prvenstva i Juventusa Kristijano Ronaldo izgleda pakuje stvari iz Torina i premešta ih na drugi adresu. Kamere su zabeležile da su kamioni, specijalni transporteri iz Lisabona, stigli u Torino kako bi prebacili sve njegove automobile na nepoznatu lokaciju.

Na isti način kao u leto 2018. godine, kada su navijači dobili informaciju da će Ronaldo postati stanovnik Torina, sada postaje jasno da se bliži njegov kraj u Juventusu. Iako je ostalo još jedno kolo do kraja sezone, Portugalac je već doneo odluku o promeni sredine o čemu svedoče i reči njegovog komšije Lućana Sarolje, koji je za radio stanicu Radio Punto Nuovo rekao ekskluzivnu informaciju:

– Ja sam iz Torina, navijam za jedini tim u Torinu, odnosno za Toro. Pre tri godine, kada je Kristijano Ronaldo došao, stigla su i dva kamioni za istovar automobila. Juče uveče, oko 23.30, natovarili su deo Ronaldovog parkinga, a to nisu bili opštinski kamioni. Autotransporteri su odvezli automobile. Videli smo Ronalda kako proverava automobile i sve što se radilo oko njih – priča Sarolja i dodaje:

Printscreen

– Teško da će to biti prelazak sa jedne lokacije u Torinu na drugu adresu u Torinu. Čuli smo razgovore sa vozačima, ali bili su na stranom jeziku. Ronaldo je normalan komšija, nikada žurke, zabave… Nikada žalba. Prednost je bila u tome da su se zbog njega povećale kontrole policijskih patrola i saobraćajne policije – ispričao je komšija.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike