Jovanović: Kraj neću da komentarišem

17.10.2020

22:02

0

Autor: Adam Štulić

Mladi strateg pantera je pohvalio izabranike za izdanje protiv Partizana

Jovanović: Kraj neću da komentarišem
Copyright kosarkas FMP-a na utakmici ABA lige protiv Partizana, Beograd 17.10.2020. godine Foto: Ivica Veselinov / MN PRESS

Ušli su košašrkaši FMP u mali gradski derbi s Partizanom sa željom da pokažu da je prošlonedeljni neuspeh u Splitu bio samo posledica lošeg dana, ali su i duel s crno-belima napustili pognutih glava – 103:90. Ipak, trener “pantera” Vlada Jovanović mogao je da bude zadovoljan izdanjem svojih izabranika, iako je rekao da je njegov tim u lošem ritmu.

– Izgubili smo u Splitu utakmicu koju smo smatrali da treba da dobijemo. Bilo nam je važno da izađemo sa energijom, da probamo da odigramo borbenu utakmicu i veći deo meča smo tako izgledali. U prvom poluvremenu smo bili previše nervozni, dozvolili neke poene koje nije trebalo, a presudio je njihov odličan šut za tri poena igrača za koje smo smatrali da su, po rejtingu ili trenutrnoj formi, njihovi najlošiji šuteri za tri poena. Oni su zajedno ubacili osam trojki i to je pre svega moja odgovornost – rekao je Jovanović.

Crno-beli pokazali pravu reakciju: Pala “stotka” u Železniku

Mladi strateg “pantera” je pohvalio izabranike.

– Važno je da smo pokazali karakter, da nismo odustajali. Sa 18 razlike smo spustili na sedam… Neću da komentarišem kraj utakmice i događanja, ali mi je drago što su neki mladi igrači poput Pecarskog pokazali da imaju kvalitet da mogu da igraju na određenom nivou. Krivo mi je što se Đorđević u petak povredio, probao je danas u nelkoliko navrata ali nije mogao i ostaje žal što ga nismo imali na ovoj utakmici. Možemo da dignemo glavu i idemo još jače u nastavku sezone – rekao je Jovanović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike